Pim Verhagen

(Onderzoeker / adviseur)
  • Thema's
  • Innovatiebeleid
  • Digitalisering
  • Onderwijs-arbeidsmarkt

Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam bij Dialogic als onderzoeker en adviseur. Ik ben actief in verschillende domeinen, maar houd me voornamelijk bezig met (beleids)evaluaties en strategisch advies op het gebied van innovatie, digitalisering en onderwijs en arbeidsmarkt. Mijn brede kennisbasis, adaptatievermogen en kritische blik helpen mij om complexe vraagstukken zorgvuldig te analyseren en te vertalen naar begrijpelijke tekst. Naast kwalitatieve onderzoeksmethoden, zoals interviews en enquĂȘtes, maak ik graag gebruik van kwantitatieve tools en methoden als onderdeel van mijn onderzoek.

Voor mijn tijd bij Dialogic heb ik de bachelor Natuurwetenschap en Innovatiemanagement (specialisatie Life Science) en de master Innovation Sciences aan de Universiteit Utrecht afgerond. Hierna heb ik mijn kennisbasis verder verbreed via de master Applied Cognitive Psychology, waarbij ik leerde om kennis over cognitie en gedrag toe te passen om alledaagse problemen op te lossen. Ik heb deze master cum laude afgerond met een stage bij TNO, waar ik onderzoek deed naar de rol van embodiment in het besturen van robots op afstand.

Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan sporten, het ondernemen van leuke uitjes met vrienden en familie en het produceren van muziek.

Naar overzicht