Presentatie Open Diensteninnovatie bij Amsterdam Economic Board

“Wat is open diensteninnovatie? Welke open diensteninnovatie praktijken zijn er in de regio? Wat zijn opties voor de spelers in de regio om in te spelen op open diensteninnovatie?

Deze en andere vragen kwamen aan bod in de presentatie van Pim den Hertog onder de titel “Open Diensteninnovatie in Groot-Amsterdam” . De presentatie is gegeven op de themabijeenkomst Service Innovation, nieuwe vormen van partnerships van het cluster Financiële & Zakelijke Dienstverlening van de Amsterdam Economic Board. In de presentatie vatte Pim enkele hoofdboodschappen samen van het onderzoeksproject United We Stand. Open Diensteninnovatie in de Noordvleugel samen. Dit project is uitgevoerd door een consortium van Amsterdam Centre for Service Innovation, Dialogic en Universiteit Utrecht. Pim was projectleider van dit project dat eind 2012 is afgesloten (zie www.diensteninnovatiedashboard.nl).

Wie niet aanwezig kon zijn bij de themabijeenkomst maar toch meer wil weten over (management van) diensteninnovatie, kan hier de presentatie downloaden die werd gegeven door Pim den Hertog. Uiteraard kunt u hem bij andere vragen met betrekking tot management van diensteninnovatie ook mailen.


 

Utrecht, maart 2013