Contact

Ons bezoek- en postadres is:

Hooghiemstraplein 33

3514 AX Utrecht

 

Je kunt ons ook op de volgende manieren bereiken:

Telefoon: 030-2150580

E-mail: info@dialogic.nl

Informatie voor bezoekers

De ingang van ons kantoor bevindt zich aan het Hooghiemstraplein (het hoekige gebouw tegenover het gele Hooghiemstragebouw). Het DiaLab, onze ruimte voor workshops en bijeenkomsten, bevindt zich op de begane grond (direct na de voordeur rechtsaf).

Wil je met het openbaar vervoer naar ons toekomen, dan kun je vanaf Utrecht Centraal de bus nemen (halte Kleine Singel) of door de Utrechtse binnenstad naar ons kantoor wandelen (circa 20 minuten lopen). Op de fiets kan uiteraard ook – deze kun je op het Hooghiemstraplein parkeren.

Kom je met de auto, dan kun je tegen betaling parkeren in parkeergarage de Grifthoek. De ingang hiervan is langs de singel (Wittevrouwensingel 96). Wanneer je de voetgangersuitgang neemt kom je op het Hooghiemstraplein uit.

Offerte aanvragen?

Offerte-aanvragen kunnen worden gemaild naar tenderdesk@dialogic.nl.

Facturatie en administratieve vragen

Met vragen rondom facturatie en administratie kun je terecht bij ons office management via secretariaat@dialogic.nl en 030-2150580. Vermeld op facturen/in correspondentie altijd ons projectnummer en inkoopnummer.

Vragen over onderzoeken en (e-mail)uitnodigingen

Ben je door ons benaderd in het kader van een onderzoek (bijvoorbeeld om een vragenlijst in te vullen) en heb je hier vragen over? Op de pagina ‘lopende onderzoeken’ lees je bij wie je terecht kunt.

Wij versturen alleen e-mails als dat volgens de regels (o.a. de AVG en de Telecomwet) mag. Als je (in de toekomst) geen uitnodigingen per e-mail van ons wenst te ontvangen, dan kun je dit altijd aan ons doorgeven via het volgende formulier: 

Non-mailing doorgeven

Een beveiligingsprobleem melden

Zie hiervoor ons beleid rondom responsible disclosure.