Arbeidsmarktmonitor van Human Capital Topsectoren is gelanceerd

Op vrijdag 3 november is de arbeidsmarktmonitor die Dialogic voor de Human Capital Topsectoren heeft gebouwd, officieel gelanceerd. Dit gebeurde tijdens het Human Capital Festival in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Vanuit Dialogic was Jasper Veldman aanwezig om de bezoekers extra toelichting te geven op het dashboard. Het dashboard geeft inzicht in de arbeidsmarkt van individuele sectoren en de Nederlandse Topsectoren. Zo is er informatie te vinden over de in- en uitstroom van elk van de (Top)sectoren, maar ook waar die instroom vandaan komt en waar de werknemers die de sector verlaten heengaan (en nog veel meer).

Meer weten? Raadpleeg het dashboard via https://topsectorenarbeidsmarktmonitor.nl of neem contact op met Jasper Veldman.