Inzicht in ondernemerschapsonderwijs

Ondernemerschapsonderwijs is een belangrijke aanjager van een levenlang ontwikkelen: ondernemers en werkgevers erkennen het belang van íedere ondernemerschapsvaardigheid uit het EntreComp raamwerk, zoals creatief denken, initiatief nemen, doorzettingsvermogen en het leren door het opdoen van ervaring.

Meer dan 80% van de ondervraagden verwacht dat het belang van deze vaardigheden in de toekomst gelijk blijft of zelfs toeneemt. Dit blijkt uit het rapport Inzicht in Ondernemerschapsonderwijs, waarin Dialogic en Wageningen University & Research in opdracht van RVO onderzoek hebben gedaan naar ondernemerschapsonderwijs in Nederland.

Benieuwd naar de resultaten en de aanbevelingen om ondernemerschapsonderwijs verder te boosten? Download hier het rapport Inzicht in Ondernemerschapsonderwijs.

Meer weten? Vraag het Jasper Veldman.