Interactieve sessies met studenten

Regelmatig organiseert Dialogic, in samenwerking met diverse opleidingen, interactieve werksessies met studenten. Tijdens deze sessies krijgen studenten praktijkcases voorgelegd waarmee ze individueel of in groepen aan de slag gaan. De sessies worden afgesloten met korte presentaties. In sommige gevallen geven medewerkers van Dialogic ook gastcolleges om studenten een kijkje in de praktijk te geven.

Zo hebben we in september met studenten van Master Innovation Sciences van de TU Eindhoven het Nederlandse Topsectorenbeleid onder de loep genomen. Afgelopen december gingen een aantal studenten van de Universiteit van Tilburg aan de slag met projectdata van de Topconsortia voor Kennis en Innovatie (TKI) in het kader van de cursus IOR (inter-organisational relationships) voor de master Organisation Studies. En half februari presenteren deelnemers aan het extra-curriculaire programma van de Utrechtse SSU Foundation de resultaten van hun cases op het gebied van o.a. Blockchain, Artificial Intelligence enSmart Cities.

Het werken aan concrete vraagstukken uit de praktijk wordt door de studenten als zeer waardevol ervaren en voor Dialogic leveren de sessies altijd weer nieuwe inzichten op. Daarnaast biedt het ons een mooie kans om nader kennis te maken met een aantal enthousiaste en getalenteerde studenten.

Meer weten over deze sessies? Neem contact op met Tessa Groot Beumer.