Dialogic evalueert NBTC Holland Marketing

In opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) evalueert Dialogic het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen Holland Marketing (kortweg NBTC). NBTC Holland Marketing is verantwoordelijk voor de positionering, ontwikkeling en marketing van Nederland in binnen- en buitenland. NBTC heeft als doel om Nederland op de kaart te zetten als aantrekkelijke bestemming voor vakanties, zakelijke bijeenkomsten en congressen. De evaluatie zal worden uitgevoerd in de periode januari-april 2019.

De evaluatie heeft als primaire doelstelling het afleggen van verantwoording aan de Tweede Kamer, waarbij gekeken wordt naar de legitimiteit, doeltreffendheid en de doelmatigheid van NBTC over de periode 2016-02018. Daarnaast worden in de evaluatie aanbevelingen gedaan over verbeteringen van de instrumenten met het oog op de toekomst.

Meer informatie? Neem contact op met Pim den Hertog.