Studenten ICT Lab Utrecht ontmoeten de Koning bij opening Tech Campus

Studenten van het ICT Lab Utrecht hebben bij de opening van de Tech Campus in Nieuwegein een ontmoeting met de Koning gehad. Zij hebben de Koning uitleg gegeven over het Slimme Waakzone-project dat zij momenteel uitvoeren voor de gemeente Utrecht.

Het ICT Lab Utrecht was een van de acht projecten die waren geselecteerd voor deze unieke mogelijkheid. In het Slimme Waakzone-project onderzoeken studenten of een combinatie van IoT en RFID-technologie gebruikt kan worden om fietsendiefstal in de gemeente Utrecht terug te dringen.

fotograaf: Michiel Ton

Meer weten? Neem contact op met Jasper Veldman.

https://www.ad.nl/video/kanalen/utrechts-nieuwsblad~c435/series/korte-reportage~s1054/koning-opent-tech-campus-in-nieuwegein~p65047