ITS Conferentie Passau

Een kleine delegatie van Dialogic trok naar de belangrijkste wetenschappelijke bijeenkomst voor telecom in Europa, de ITS conferentie in Passau. Hier werden de belangrijkste ontwikkelingen op telecomgebied besproken door experts uit de verste uithoeken van de wereld. Dialogic droeg een steentje bij met de presentatie van een paper over de uitrol van breedband in het Nederlandse buitengebied. De ontwikkelingen in het Nederlandse buitengebied, waar door een aantal partijen zonder subsidie glasvezel wordt uitgerold, zijn uniek voor Europa en de rest van de hele wereld. De presentatie werd dan ook met veel aandacht gevolgd door de aanwezige Europeanen, alsmede een delegatie uit Canada. De Dialogici hebben op hun beurt kennis opgedaan over internet via luchtballonnen in Zuid-Amerika, de toekomst van netneutraliteit en de uitrol van miniatuursatellieten voor breedbandverbindingen.