ICT college en Dialogic genomineerd als beste ICT-opleider van het jaar

Het ICT College van ROC Midden Nederland is samen met Dialogic genomineerd voor ‘beste ICT-opleider van het jaar’ in het kader van de Computable Awards 2017. ICT College en Dialogic hebben sinds twee jaar een gezamenlijk ICT Lab in Utrecht waar studenten van de mbo 4 opleidingen ICT beheer en Applicatie- en mediaontwikkeling werken aan uitdagende projecten van bedrijven.

Zo is in februari jl. weer een nieuwe lichting studenten van start gegaan van het ICT College in Nieuwegein met de leergang ‘Producerend Leren’. Zij werken tot juni elke maandag bij het ICT Lab Utrecht (ondergebracht bij Dialogic) aan echte projecten van bedrijven. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat het onderwijs nog beter aansluit bij het bedrijfsleven. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om ICT Lab Utrecht als ICT-opleider van het jaar te nomineren.

Binnen het ICT Lab maken de studenten op die manier kennis met slimme ICT-toepassingen die buiten de grenzen van de ’traditionele’ ICT-sector treden. Recent werkten studenten bijvoorbeeld aan projecten rondom thema’s als Smart City, Internet of Things en Big Data.  Bovendien leren de studenten in een bedrijfsomgeving werken.

Klik  hier voor meer informatie over de Computable Awards en onze nominatie.