Dialogic bij Smart City Expo in Barcelona

Dialogic was donderdag 9 november te vinden op de Smart City Expo in Barcelona, een van de meest toonaangevende evenementen op gebied van Smart Cities. Dialogic maakt onderdeel uit van een internationaal consortium (SPECIFI) dat de afgelopen drie jaar onderzoek heeft gedaan naar next generation access (NGA), Internet of Things (IoT) en platformen voor de ‘Future Internet’ om te komen tot een Europese ‘Creative Ring’ of Smart Cities and Citizens. In de stand konden bezoekers meer informatie krijgen over de ontwikkelde diensten (zoals bijvoorbeeld Playground Athens and VideoVivo) en ’s middags werd in een workshop verder gediscussieerd met geïnteresseerde steden over de opzet van de Creative Ring. Tevens werden projecten uit het Europese project CreatiFI gevraagd om hun idee te pichten. Leonique Korlaar nam namens Dialogic zitting in de jury om met name het business potentieel te beoordelen.