Masterclasses Big Data voor Beleid groot succes

Op 5 november vond de eerste Dialogic Masterclass Big Data voor Beleid plaats. Deze werd verzorgd door Reg Brennenraedts, Arthur Vankan, Frank Bongers en Tommy van der Vorst. Tijdens de masterclass zijn diverse aspecten van big data voor beleid aan bod gekomen zoals, wat is big data nu precies? wat zijn hierin de verschillende rollen van de overheid? en welke strategie├źn zijn er voor het benutten van de mogelijkheden voor big data? Tevens zijn er diverse casussen uit de praktijk besproken. Na een interactieve workshop werd de masterclass afgesloten met een blik op de toekomst en een borrel.

Vanwege de enthousiaste reacties op de eerste masterclass werd er op 26 november een tweede sessie gehouden. Dit keer speciaal voor het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Dialogic verkent momenteel de mogelijkheden om verder te gaan met dit initiatief. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arthun Vankan (030-2150589; vankan@dialogic.nl).