Business lounge Tour de France

Op 4 juli 2015 vindt de start van de Tour de France plaats in Utrecht. Het kantoor van Dialogic bevindt zich op loopafstand van het parcours. Daarom organiseren wij op 4 juli een informele business lounge voor onze relaties.

Wat kunt u verwachten van de business lounge?

U kunt bij ons langs komen om onder het genot van een hapje en een drankje tot rust te komen van alle drukte die de Tour karavaan met zich mee brengt. In de tussentijd zorgen we ervoor dat u via een groot scherm niets van de Tour hoeft te missen.

Praktische informatie

  • De business lounge is geopend van 12:00 tot 18:00
  • Informeel en vrijblijvend karakter
  • Op loopafstand van het parcours
  • Het centrum van Utrecht is afgesloten voor auto’s deze dag. We raden daarom aan om met het openbaar vervoer richting Utrecht te komen. Dialogic bevindt zich op loopafstand (20 min) van het station. Ook is er de mogelijkheid om te parkeren in een van de transferia aan de rand van de stad. Vanaf daar kunt u te voet en/of met pendelbussen (of tram) naar het parcours. Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden

Indien u geïnteresseerd bent om langs te komen, kunt u zich via deze link aanmelden.

Als u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met Jasper Veldman (030 215 05 82, veldman@dialogic.nl)