Eerste Duitstalige rapportage opgeleverd

Dialogic heeft in maart haar eerste Duitstalige rapport opgeleverd. In opdracht van het recreatieschap Drenthe en de toeristische organisaties van de Duitse ‘landkreise’ Ostfriesland en Emsland hebben wij een strategische verkenning gedaan voor WiFi-dekking op de toeristische locaties in de Eems Dollard Regio (EDR). Samen met technische partner LAN Consult Hamburg heeft dit geleid tot een advies voor een WiFi-oplossing voor deze grensoverschrijdende regio, waarbij Dialogic adviseert tot het werken met een WiFi-netwerk op specifieke locaties en een centraal aangestuurd platform. Met dit advies kunnen de toeristische organisaties zelf scenario’s opstellen voor de realisatie van WiFi en de bijbehorende kosten bepalen. Waar Engelstalige rapporten al aan de orde van de dag zijn, is dit rapport behalve in het Nederlands ook in het Duits verschenen. Voor Dialogic een eerste keer, maar wat ons betreft niet de laatste!

Dialogic, april 2015