Evaluatie Syntens aangeboden aan Tweede Kamer

In opdracht van het Ministerie van Economische Zaken verzorgde Dialogic de evaluatie van Syntens over de periode 2007-2011. Aan de hand van onder meer een database-analyse en twee surveys werd de derde evaluatie van Syntens uitgevoerd. In het onderzoek werden de doelmatigheid, de doeltreffendheid en de economische legitimiteit van uitvoeringsorganisatie Syntens geanalyseerd. Onderzoeksresultaten werden verwerkt in een rapportage. Dit rapport werd onlangs met een kamerbrief aangeboden aan de Tweede Kamer door Mminister van Economische Zaken Henk Kamp. De positieve conclusies over het functioneren van Syntens werden hierin meegenomen, enkele aandachtspunten zoals de administratie van de activiteiten van Syntens voor bedrijven worden voor de komende periode omgezet in acties.

 

Voor meer informatie klikt u hier. U kunt via de link ook het rapport downloaden.

 

Utrecht: juni 2013