Onderzoeksdata visualiseren: de infographic

Om de status van een omvangrijk beleidsprogramma snel inzichtelijk te maken, biedt een infographic een oplossing. Voor het Platform Bèta Techniek werd een infographic gemaakt over hun onderwijsprogramma School aan Zet, waarin scholen uit het primair, voortgezet en speciaal onderwijs een handvat wordt geboden om hun kwaliteit te verbeteren. Dialogic heeft advies gegeven over de inhoud van de infographic. Hierin zijn voor School aan Zet de belangrijkste voortgangsindicatoren gevisualiseerd, zoals het aantal deelnemende scholen, het communicatiebereik en de kennisontwikkeling binnen het programma. Klik op het plaatje voor een volledige weergave van het resultaat:

infographic-saz-800x565-stukje

De infographic kan ook aantrekkelijk zijn om uw (onderzoeks)activiteit of organisatie in kernpunten grafisch weer te geven. Dialogic denkt graag met u mee. Neem voor meer informatie contact op met Rob Bilderbeek.

 

Utrecht: april 2013