SMO publicatie overhandigd aan Secretaris-generaal Chris Buijink

Op 26 november is in Den Haag het boek ‘Open diensteninnovatie in Nederland: hoe bedrijven gezamenlijk nieuwe diensten realiseren’ gepresenteerd. Dat boek – uitgegeven door Stichting Maatschappij en Onderneming (SMO) – is gebaseerd op het project United We Stand waar ook Dialogic aan meewerkte.

Dialogic partner Pim den Hertog – ook verbonden aan het Amsterdam Centre for Service Innovation (AMSI) – presenteerde samen met Wietze van der Aa (AMSI) de belangrijkste boodschappen van het boek. Na de presentatie werd het eerste exemplaar van het boek overhandigd aan Chris Buijink, Secretaris-generaal van het Ministerie van Economische Zaken. Het boek werd overhandigd uit handen van Frits Goldschmeding, oprichter en voormalig CEO van uitzendconcern Randstad.

Wilt u meer informatie over de SMO-publicatie, het project United We Stand of het thema diensteninnovatie in brede zin, neem dan contact op met Pim den Hertog (denhertog@dialogic.nl).

Download hier de presentatie

 

Utrecht: november 2012