Voor het voetlicht: Eva Veens

Wie ben je?
Mijn naam is Eva Veens

Wat is je functie?
Junior onderzoeker en adviseur

Waar woon je?
Nijmegen

Hoe ben je bij Dialogic terecht gekomen?
In de laatste fase van mijn master Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen ben ik begonnen aan de instroom voor de master Organisation Studies aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens de mastervakken in Tilburg werd een netwerkopdracht uitgezet door Dialogic, waarbij de beste studenten hun resultaten mochten presenteren. Ik was één van hen en naar aanleiding van mijn presentatie volgden de eerste gesprekken aan het Hooghiemstraplein.

Sinds wanneer werk je er?
September 2012

Wat is je specialisatie/expertise?
Innovatie, onderwijs en communicatie. Dat laatste is geen afgebakend Dialogic werkveld, maar zit natuurlijk wel verweven in (bijna) ieder vraagstuk.

Wat was je grootste succes?
Voor mijzelf is het afstuderen van mijn tweede master een overwinning. Andere hoogtepunten waren zowel het succesvol afronden van een lastige schadestaatprocedure op mijn vorige werk als de ingebruikname van een rontgenapparaat in een Oekraiens kinderziekenhuis. Hiervan werd de aanschaf mede mogelijk gemaakt voor mij en andere Nijmeegse studenten. Zulke successen geven een kick en ik hoop die bij Dialogic nog regelmatig te gaan ervaren.

Wat zijn je ambities?
Op den duur zou ik me graag ontwikkelen tot een goede projectleider. Het totale traject in de vingers krijgen; van het achterhalen van het daadwerkelijke probleem van een klant via een goed georganiseerd onderzoek tot een scherp geanalyseerde, passende oplossing komen.

Welk land is je favoriete reisbestemming?
Uit eerdere ervaring: Indonesie en San Francisco.
Op het verlanglijstje: Chili, de dode zee en Sint Petersburg.

In 2015 is Dialogic……net als nu een nuchtere, inhoudelijk en analytisch sterke partner voor het oplossen van complexe vraagstukken op diverse werkvelden. Met in 2015 ook een stevige poot in internationale projecten.

Ik geef de pen door aan: Dolf Wittkämper