Diensteninnovatie Dashboard

Onlangs lanceerden Dialogic en het Amsterdam Centre for Service Innovation (AMSI) het Diensteninnovatie Dashboard. Hierop worden de belangrijkste resultaten gepresenteerd van een grootschalig onderzoek naar (open) diensteninnovatie. In dit onderzoek, United We Stand (UWS) is bestudeerd hoe dienstverlenende organisaties vorm geven aan het management van innovatieprocessen, allianties en samenwerking. Het Diensteninnovatie Dashboard biedt toegankelijke informatie over wat diensteninnovatie nu precies is en wat er zoal bij komt kijken . Daarnaast kunnen bedrijven die aan de Diensteninnovatie Enquete 2011 hebben deelgenomen hun eigen resultaten benchmarken met de (geanonimiseerde gegevens) van andere deelnemers.

Op 31 oktober 2012 wordt het Diensteninnovatie Dashboard toegelicht en wordt de gelegenheid geboden om met collegaondernemers (en de makers van het Dashboard) in discussie te gaan hoe u uw onderneming diensteninnovatiever kunt maken. Dit zal gebeuren tijdens INNOVATION DAY 2012 in Media Plaza in Utrecht. Innovation Day 2012 is een bruisende dag waar u zich kunt laten inspireren door nieuwe ideeën en zelf aan de slag gaat met innovatie! RTL-Z presentatrice Hella Hueck is de dagvoorzitter. Deskundigen en ondernemers uit de creatieve, medische en technische wereld geven aansprekende en verfrissende voorbeelden van hoe u de nieuwste inzichten toepast in uw eigen bedrijf of op uw eigen afdeling.

Meld u nu aan voor INNOVATION DAY 2012 en creëer uw eigen business kansen.Deelname is kosteloos.

Buiten Dialogic en AMSI (een initiatief van de Universiteit van Amsterdam en de VU Amsterdam) ook de Universiteit Utrecht betrokken bij het UWS-project. Het onderzoek naar open diensteninnovatie in de Noordvleugel wordt gefinancierd door de provincies Noord-Holland en Utrecht, alsmede de gemeentes Amsterdam en Utrecht.