Dialogic en AMSI lanceren het Diensteninnovatie Dashboard

Dialogic en AMSI lanceerden deze week het Diensteninnovatie Dashboard. Hier kunt u de belangrijkste resultaten vinden van een grootschalig onderzoek naar de diensteninnovativiteit van bedrijven uit de Noordvleugel van de Randstad. In dit onderzoek is bestudeerd hoe dienstverlenende organisaties vorm geven aan het management van innovatieprocessen, allianties en samenwerking.

Op 31 oktober 2012 wordt het Diensteninnovatie Dashboard toegelicht en wordt de gelegenheid geboden om met collegaondernemers (en de makers van het Dashboard) in discussie te gaan hoe u uw onderneming diensteninnovatiever kunt maken. Dit zal gebeuren tijdens INNOVATION DAY 2012 in Media Plaza in Utrecht.

Innovation Day 2012 is een bruisende dag waar u zich kunt laten inspireren door nieuwe ideeën en zelf aan de slag gaat met innovatie! RTL-Z presentatrice Hella Hueck is de dagvoorzitter. Deskundigen en ondernemers uit de creatieve, medische en technische wereld geven aansprekende en verfrissende voorbeelden van hoe u de nieuwste inzichten toepast in uw eigen bedrijf of op uw eigen afdeling.

Meld u nu aan voor INNOVATION DAY 2012 en creëer uw eigen business kansen! Deelname is kosteloos.