Dialogic lanceert nieuwe versie online platform

Afgelopen week heeft Dialogic een nieuwe versie van haar platform voor online dashboards en rapportage gelanceerd. Door resultaten van onderzoek en advies online beschikbaar te maken, wordt de bruikbaarheid en toepasbaarheid van deze kennis vergroot.

Met het nieuwe platform  is het mogelijk om de gepresenteerde informatie nog verder te personaliseren en automatisch bij te werken. Het nieuwe platform kan eenvoudig worden geïntegreerd met diverse databronnen en bezoekers kunnen zelf selecties maken uit de data. Daarnaast is het mogelijk om met verschillende partijen samen te werken aan één eindproduct. Om het gat tussen online en papieren rapportage verder te dichten is het nu ook mogelijk om zelf een printbare versie van een online rapport samen te stellen. Daarnaast is het nu makkelijker om gegevens te delen door koppeling met diverse sociale media en zijn er diverse nieuwe visualisaties toegevoegd.