Boek ‘The Theory and Practice of Innovation Policy’ nu ook gedistribueerd in Noord-Amerika

 

In 2010 verscheen bovengenoemd handboek bij Edward Elgar. Pim den Hertog heeft bijgedragen met een hoofdstuk over de wijze waarop het diensteninnovatiebeleid zich ontwikkelt in vooral de diverse Europese landen. De flyer van het boek geeft kort en krachtig aan waar het boek over gaat: “This comprehensive Handbook explores the interactions between the practice, policy, and theory of innovation. The goal is twofold: to increase insight into this dynamic process, searching for options to improve the effectiveness and efficiency of both policy and innovative practice, and to identify conceptual or empirical lacunae and questions that can guide future research.??? Het boek – waaraan in totaal 24 auteurs hebben bijgedragen – richt zich niet alleen op wetenschappers en studenten, maar nadrukkelijk ook op beleidsmakers en mensen uit het bedrijfsleven. De flyer van het boek vindt u hier smits et al pb flyer.pdf.

smits theory