Studenten Science and Innovation Management presenteren zich

Dialogic werkt traditioneel veel samen met universiteiten. Op dinsdag 13 maart jl. ontving Dialogic vier studenten van de opleiding Science and Innovation Management (SIM) van de Universiteit Utrecht. Onze sponsoring van de SIM studiereis naar Hong Kong was een mooie gelegenheid de banden met deze opleiding en met de studenten aan te halen. Tijdens de bijeenkomst hebben onze gasten vier presentaties gegeven over Dialogic projecten, onder andere over mediawijsheid, verkeersmanagement vaarwegen, innovatiebeleid en breedband. Vooraf had Dialogic per project een korte case gedefinieerd met enkele vragen. De presentaties reflecteerden op de case en op de vragen. Na elke presentatie gaven de Dialogic projectleiders hun visie op het onderwerp. Dit leidde tot een inspirerende discussie tussen studenten en adviseurs. De middag was een originele en bondige manier om kennis te maken en vooral ook een frisse blik te krijgen op ons werk.