Nieuwe medewerkers

Twee nieuwe medewerkers zijn Leon Meulendijks en ChunYu Cheung, allebei werkzaam als stagiair/afstudeerder. Lees hier hoe zij daar ieder op een eigen manier invulling aan geven.

foto leonLeon Meulendijks
Sinds enkele weken ben ik als afstudeerder aan de slag bij Dialogic. Voordat ik aan mijn huidige master opleiding ben begonnen heb ik eerst de bachelor Natuurwetenschap & Innovatiemanagement afgerond aan de Universiteit Utrecht met als richting energie en materialen. Deze energiekant trok me in die mate dat ik voor mijn huidige master aan de TU Eindhoven heb gekozen en hier de studie Innovation Sciences volg met als keuzerichting innovatie en duurzaamheid. Lees verder

  

cyChunYu Cheung
Aan het begin van de zomer ben ik begonnen als Research Assistant (RA) bij Dialogic. Op de eerste dag moest er gelijk hard gewerkt worden. Dit vond ik erg uitdagend. Ik heb bij aanvang aangegeven dat ik hier ook graag mijn Bachelor-scriptie wil gaan doen. Hier bleek ruimte voor te zijn. Vanaf augustus ben ik dan begonnen met mijn scriptie. Lees verder