Dialogic schrijft hoofdstuk in De Digitale Agenda 2011

De grootste productiviteitswinsten in een economie worden niet behaald door het hebben van ICT, maar door het gebruik ervan: ICT als innovatie-as. Om gebruik te kunnen maken van ICT heeft een land een aanzienlijke endogene softwarebasis nodig. De Nederlandse softwaresector geeft deze basis volgens de auteurs van deze bijdrage met een bruto toegevoegde waarde van ruim 17 miljard euro. Zij concluderen dat in een op dienstverlening georiënteerde economie een dergelijke robuuste softwarebasis de ICT-revolutie veel potentie geeft. Klik hier voor een deel en hier voor de volledige publicatie ICT, kennis en economie 2011 op de website van het CBS.

Meer informatie over de publicatie is ook te vinden op de website van ICT~Office. Voor meer informatie: Robbin te Velde (tevelde@dialogic.nl).