Minister Verhagen wil innovatieregeling uitbreiden

 verhagen

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie Maxime Verhagen zal meer innovatieve MKB-bedrijven met subsidie steunen. Uit onderzoek van Dialogic in opdracht van het departement blijkt dat bedrijven die een beroep doen op deze subsidieregeling dat merken in hun resultaten: 70% van de bedrijven rapporteert een positieve bijdrage aan de winst. Het onderzoek laat daarmee zien dat de IPC-regeling een belangrijke factor is voor MKB-bedrijven voor de uitvoering van innovatieplannen. Het kabinet zal de regeling in de toekomst dan ook verlengen, zodat er nog meer MKB-bedrijven worden geholpen. Klik hier voor het artikel in Het Financieele Dagblad.

Meer informatie over het project Evaluatie regeling Innovatie Prestatie Contracten (IPC) leest u hier.