Boek Living Labs for Rural Development gepresenteerd

De afgelopen jaren heeft Hans Schaffers vanuit de Helsinki School of Economics meegewerkt als living lab coördinator in het Collaboration @Rural project. Tijdens de opening van CEBIT (waarbij ook bondskanselier Merkel,  premier Zapatero en Bill McDermott, CEO van SAP aanwezig waren) was aandacht voor het Collaboration @Rural project. Daarbij was speciale aandacht voor de living lab pilot in Zuid-Afrika met het verhaal van Christina Marule, een winkeleigenaresse uit Limpopo. Er is een video van de CEBIT bijeenkomst waar gesproken wordt over het Collaboration @Rural project. (De delen vindt u op 26:00 – 29:00 en 1:15:00 – 1:21:30).

 

Het project resulteerde in het boek ???Living Labs for Rural Development???, dat 3 maart werd gepresenteerd op de eindconferentie in Brussel. De hoofdstukken van het boek zijn te downloaden op www.ejov.org.

 

2010-03-04_living_labs_for_rural_development