Conferentiedag ELAN een succes

ELAN, het instituut voor Lerarenopleiding, Wetenschaps- en techniekcommunicatie & Onderwijspraktijk, kijkt terug op een succesvolle conferentie. De conferentie, waarbij bezoekers in de ochtend verschillende workshops konden volgen en ’s middags een presentatie van Robbert Dijkgraaf over ‘wetenschap en technologie in een veranderende samenleving’ konden bijwonen, werd bezocht door een grote groep docenten (voortgezet en hoger onderwijs uit de regio).

Dialogic was als externe partij betrokken bij de voorbereiding van het congres en heeft, samen met ELAN, ter voorbereiding van de Rector meets Rector bijeenkomst een rapportage gemaakt over het bètaprofiel in de Twentse regio. Op de website van ELAN kunt u deze rapportage en andere documenten van de conferentie bekijken.