500 aansluitingen voor Wij zijn Breed!

Ruim 500 aansluitingen in de provincie Utrecht willen inmiddels gebruik gaan maken van de BreedNet provincie Utrecht overeenkomst. Deze overeenkomst is op 2 oktober ondertekend door gedeputeerde Jan Ekkers, portefeuillehouder economische ontwikkeling, met vijf aanbieders tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Utrechtse Paushuize. Breednet provincie Utrecht zorgt ervoor dat bedrijven en instellingen snel, goedkoop en gemakkelijk toegang krijgen tot breedband. Bovendien ontstaat één open netwerk, een virtuele marktplaats waar iedereen diensten kan aanbieden en afnemen.

De afspraken met de vijf aanbieders zijn een recente mijlpaal in het provinciale initiatief “Wij Zijn Breed!???, waar Dialogic Next Step de provincie Utrecht in begeleidt. Onder deze naam stimuleert de provincie Utrecht de ontsluiting en ontwikkeling van breedband voor de zakelijke markt. Ook projecten voor nieuwe diensten die via breedband kunnen worden aangeboden, worden door “Wij Zijn Breed!???uit de startblokken geholpen.

2008-10-21_contracttekendag_wij-zijn-breed