Presentatie op HBD-bijeenkomst ?Kassa?s in Kaart!?

In samenwerking met de Belastingdienst organiseert het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) op vrijdag 3 oktober 2008 een bijeenkomst voor alle leveranciers van afrekensystemen en brancheorganisaties in de detailhandel. Deze bijeenkomst informeert de bezoekers over een te lanceren portal waarmee detaillisten in Nederland het – voor hen- meest geschikte afrekensysteem kunnen kiezen.

Op de bijeenkomst presenteert Dialogic de eerste resultaten van het onderzoek naar de functionaliteiten en kosten van verschillende afrekensystemen in Nederland.  Voor dit onderzoek verzamelen Dialogic en GBNed gegevens onder alle relevante leveranciers van dergelijke systemen. Deze informatie wordt gebruikt om de vergelijkingsportal vanaf de lancering van het portal te vullen met informatie.

 

Meer informatie over de bijeenkomst kunt u vinden op de website van HBD, via het aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst op 3 oktober (aanvang 10.00 uur) in het Media Plaza in Utrecht.