Dialogic is verhuisd

Een korte geschiedenis
In 1998 vestigde Dialogic zich aan het Wilhelminapark in Utrecht en transformeerde daar twee etages van een prachtig oud pand tot functionele werkplekken. Met de groei van Dialogic werd het hele pand betrokken met allengs intensiever gebruikte kamers.

Een kort heden
Het pand was eind 2006 bijna te klein. Dialogic had meer bewegingsvrijheid nodig. Daarom ruilde Dialogic haar prachtige rustieke villa aan het pittoreske park in voor een modern nieuw pand aan het Hooghiemstraplein nabij het Griftpark in Utrecht. Vanaf 1 januari betrekt Dialogic daar twee – ruime – etages.
Momenteel wordt er hard gewerkt in het nieuwe pand. U kunt door middel van onderstaande links alvast een kijkje nemen in het nieuwe pand en meer te weten komen over het interieur of alvast uitzoeken wat voor u de beste route is naar ons nieuwe ‘fort’.
•   U kunt het interview met interieurarchitect René Mensink lezen;
•   Of de routebeschrijving van het nieuwe pand bekijken.

Hieronder ziet u alvast een aantal foto’s van het nieuwe pand:

2007-01-02_dialogic_is_verhuisd