Nieuwe medewerkers 2005

Dialogic groeit en bloeit en heeft in 2005 vier nieuwe medewerkers aangetrokken. Liesbeth Verhagen opende in februari de rij. Daarna volgden Hugo Gillebaard en Sander Kern als onderzoekers/adviseurs en Judith Hemke als officemanager.

Liesbeth Verhagen  opende in februari de rij. Zij studeerde aan de Utrecht Business School en het Institut Supérieur du Commerce te Parijs (specialismen: marketing management en logistiek, intercultureel management).Bij Dialogic is zij voornamelijk werkzaam op het gebied van onderwijs en ICT. Hugo Gillebaard is betrokken bij projecten breedband/ICT en innovatie. Hij studeerde bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en bedrijfskundige informatica aan de heao Utrecht. De expertise van Sander Kern ligt op het terrein van innovatiebeleid en innovatiemanagement. Hij werkte van 1998 tot mei 2005 bij TNO-STB; het laatste half jaar was hij gedetacheerd bij het Rathenau Instituut voor het opzetten van het Science System Assessment. Het zal geen verbazing wekken dat Dialogic inmiddels ook behoefte had aan versterking van het secretariaat. Tot slot heetten we Judith Hemke dan ook van harte welkom bij ons bedrijf.

… en associés

Dialogic heeft ook een aantal nieuwe mensen als associé aan zich weten te binden: Ton van Mil, Robbin te Velde en Ferdinand Harmsen.

Ton van Mil van het bureau Two Minds is betrokken bij haalbaarheidsonderzoeken voor het aanleggen van glasvezelnetwerken voor diverse gemeenten. Zijn expertise ligt op het terrein van management, business innovatie en nieuwe media. Robbin.te Velde is een van de oprichters van Perquirimus Ltd, een internationaal strategisch ICT-onderzoeksadviesbureau. Hij heeft ruime ervaring met de theoretische en praktische kanten van sociaal-wetenschappelijk onderzoek en is afwisselend verbonden geweest aan universiteiten en consultancies. De specialismen van Robbin te Velde zijn: wetenschaps- en technologiebeleid; informatie-economie en telecommunicatieregulering; e-government; kennismanagement; ontwerp en implementatie van informatiesystemen. Ferdinand Harmsen  heeft vele jaren ervaring met de ontwikkeling en het beheer van online informatiediensten door commerciële uitgevers en overheid. Bij Dialogic is hij betrokken bij projecten op het gebied van elektronische dienstverlening. Momenteel woont en werkt Ferdinand Harmsen in New Delhi, waar hij van dichtbij meemaakt hoe outsourcing en offshoring van IT-dienstverlening in de praktijk vorm krijgt.