Werken bij Dialogic

Wil je graag een bijdrage leveren aan maatschappelijk relevante vraagstukken? Bij Dialogic werken we met ongeveer 35 leuke en slimme collega’s aan vraagstukken op het gebied van innovatie, digitalisering, onderwijs, arbeidsmarkt, veiligheid en zorg. We helpen onze opdrachtgevers met onderzoek, advies, strategievorming en datagedreven oplossingen in de vorm van bijvoorbeeld AI en dashboards. Dialogic is een uitstekende plek om je carrière als onderzoeker/adviseur of developer te starten of als gepromoveerd onderzoeker te vervolgen. Ook hebben wij altijd plek voor ambitieuze afstudeerders/stagiairs/research assistants. Sterker nog, een flink aantal van hen werkt nu bij Dialogic.

Actuele vacatures

Binnen Dialogic werk je in verschillende projectteams aan complexe en uitdagende projecten. Je krijgt vanaf het begin veel eigen verantwoordelijkheden en vrijheid om je werk in te richten. Naast het creëren van maatschappelijke impact hechten we ook veel waarde aan een prettige werkomgeving. We hebben een open bedrijfscultuur gericht op samenwerking en teamwerk. We onderhouden een actieve sociale agenda en zorgen dat we buiten de projecten regelmatig bijpraten en eten, sporten en cultuur snuiven.

  Geïnteresseerd?

Ga dan naar het aanmeldformulier solliciteren bij Dialogic.

  Eerst meer weten?

Heb je vragen, dan kun je altijd contact opnemen met Pim, Arthur of een van de andere partners. De contactgegevens vind je op de pagina “Medewerkers”.

meer weten over werken bij dialogic? Neem contact op met Pim den Hertog
Partner
Offerte aanvragen? Mail naar tenderdesk@dialogic.nl.