Peter Romijn

(Developer)
  • Thema's
  • ICT

 

Bij Dialogic ben ik sinds 2018 werkzaam als junior softwareontwikkelaar. Dit deed ik naast mijn studie HBO-informatica aan Avans, met als specialisatie softwareontwikkelaar. Het ontwikkelen van software is een vakgebied waar ik enorm enthousiast van word! Het stelt me in staat om van een wens of opdracht een daadwerkelijke applicatie of onderzoekstool te maken. De programmeertalen waarmee ik werk, zijn; PHP, TypeScript, Javascript, Node JS en Python.

Tijdens kwantitatieve onderzoeken waarbij data-analyse vereist is, schrijf ik code om antwoorden te genereren uit de beschikbare gegevens. Daarnaast werk ik aan onze eigen tools, zoals het Diadashboard, en blijf ik deze voortdurend verder ontwikkelen.

Als minor heb ik de “Bestuurlijke aanpak van ondermijning” gevolgd. Hier heb ik geleerd welke bestuurlijke instrumenten beschikbaar zijn om ondermijning op gemeentelijk niveau aan te pakken. Daarnaast heb ik vaardigheden ontwikkeld om de opinies van jongeren over specifieke onderwerpen te onderzoeken en het vermogen om mogelijke tekenen van ondermijning op bedrijventerreinen te herkennen.

Naar overzicht